Oulun ammattikorkeakoulu

Turunen, Henri

Oulun kaupunki, Tapahtumien Hubi -hanke

henri.turunen(at)ouka.fi

p. 040 621 2015

Medianomi (AMK) Henri Turunen toimii projektikoordinaattorina Oulun kaupungin Tapahtumien Hubi -hankkeessa. Ennen nykyistä työpaikkaansa hän on toiminut mainoselokuvien ohjaajana ja kuvaajana sekä graafikkona tehden muun muassa lukuisten tapahtumien visuaalisia ilmeitä. Turunen on aktiivisena musiikkiyhdistystoimijana järjestänyt satoja konsertteja ja tapahtumia.

Julkaisut ePookissa:

  • Turunen, H. 2017. Luovien alojen yritysten rahoitus. Teoksessa P. Isomursu, P. Hoppu & D. Wallenius (toim.) Minne matka, kulttuurituottaminen? Pohjoinen näkökulma kulttuurituottamiseen nyt ja tulevaisuudessa. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 28. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201709188635.
  • Asukas, J., Turunen, H. & Kontturi-Paasikko, L. 2017. Tuottajan yrittäjäosaaminen - yrittäjän tuottajaosaaminen. Teoksessa P. Isomursu, P. Hoppu & D. Wallenius (toim.) Minne matka, kulttuurituottaminen? Pohjoinen näkökulma kulttuurituottamiseen nyt ja tulevaisuudessa. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 28. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201709188631.