Oulun ammattikorkeakoulu

Marjala, Pauliina

Prana Pauliina

pauliina.marjala(at)outlook.com

p. 040 735 7648

Valokuva Pauliina Marjalasta.

Pauliina Marjala on filosofian tohtori (FT), kasvatustieteen maisteri (KM), kouluttaja, ratkaisukeskeisesti koulutettu työnohjaaja, restoratiivinen työyhteisösovittelija, tutkija, kolumnisti, lisensioitu ravintovalmentaja, RYT200 kansainvälisesti sertifioitu joogaopettaja, koulutettu kirjallisuusterapiaohjaaja sekä joulukuussa 2020 valmistuva kognitiivinen lyhytterapeutti. 

Pauliina on työhyvinvoinnin asiantuntija aikuisten osaamisen ja työelämän kehittämisessä. Hän hyödyntää ratkaisukeskeisiä, dialogisia, narratiivisia ja restoratiivisia menetelmiä tieteellisesti perustellulla otteella. Hän toimii yrittäjänä Prana Pauliina yrityksessä, jonka palveluvalikoimaan kuuluu kokonaisuuksia sekä työhyvinvoinnin että yksilön kokonaiselämän hyvinvoinnin tarpeisiin. 

Julkaisut ePookissa:

  • Marjala, P. 2020. Psykososiaalinen työhyvinvointi asiantuntijatyössä – keskeisimmät mielen taidot kokonaiselämän hyvinvointia siivittämässä. Teoksessa L. Kiviniemi & J. Uusitalo (toim.) Hyvinvoivaan työyhteisöön osaamisella ja toimivilla työtavoilla. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 120. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe20201210100183.