Oulun ammattikorkeakoulu

Tensing, Marianne

Metanoia Institutti

marianne.tensing@metanoia.fi

p. 044 298 6977

Marianne Tensing on organisaatioanalyytikko, työnohjaaja STOry, organisaatiokonsultti FINOD, LitM, TRO. Hän toimii Metanoia Instituutin kehitysjohtajana, kouluttaa työnohjaajia jatkokoulutusohjelmassa sekä järjestää seminaareja, konferensseja ajankohtaisista aiheista. marianne on toiminut organisaatioiden kehittämistyössä runsaat 20 vuotta. Hän tekee sparrausta ja työnohjausta organisaatioiden kehittämis- ja johtamistyön ammattilaisille sekä moniammatillisille tiimeille ja projekteille. Erityisen kiinnostuksen kohteena on hänellä viime vuosina ollut organisaatioiden vuorovaikutukseen ja jännitteisten tilanteiden käsittelyyn liittyvät teemat. 

Julkaisut ePookissa:

  • Tensing, M., Kiviniemi, L. & Koivisto, K. 2017. Työyhteisön kokemukset jännitteiden säätelyn ja konfliktien ratkaisun lähtökohtana. Teoksessa K. Koivisto, A. Henner & L. Kiviniemi (toim.) Hoitotyön koulutus ja tutkimus- ja kehittämistoiminta – ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia haasteita. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 43. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2017101850146.
  • Meriläinen, M., Koivisto, K., Sirviö, P. & Tensing, M. 2016. Hoitotyön johtaminen. Teoksessa K. Koivisto & Sandelin, P. (toim.) Sairaanhoitajakoulutusta 120 vuotta Oulussa – Aputytöstä asiantuntijaksi -juhlajulkaisu. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 33. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2016112930047.