Oulun ammattikorkeakoulu

Leskinen, Margit

Oulun ammattikorkeakoulu

margit.leskinen@oamk.fi

p. 040 1415373

Leskinen Margit

FM Margit Leskinen on toiminut vuodesta 2008 matematiikan ja tilastotieteen opettajana Liiketalouden osastolla. Aiemmin hän on toiminut Strategialähtöinen liiketoimintaosaamisen kehittäminen -hankkeessa sekä Kajaanin ammattikorkeakoulussa lehtorina työtehtävinä opetus, opinnäytetöiden ohjaus, harjoittelun koordinointi ja tutkimusten tekeminen.

Työelämäyhteydet ja niiden kehittäminen ovat kuuluneet monella tapaa hänen työtehtäviinsä. Hän on toiminut aktiivisesti valtakunnallisissa Harjoittelun kehittämishankkeessa (HARKE) sekä Opiskelijan ja työelämäyhteyksien kehittämishankkeessa (INTO).

Julkaisut ePookissa:

  • Leskinen, M. 2010. Työelämän edustajien kokemuksia ja näkemyksiä yhteistyöstä Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikön kanssa. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 4. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-064-0.
  • Leskinen, M. 2010. Työelämäyhteistyö opinnoissa Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikössä opiskelijan silmin. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 6. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-068-8.

Julkaisut Oamkin julkaisurekisterissä