Oulun ammattikorkeakoulu

Pitkänen, Annukka

HopeIGo

annukka(at)hopeigo.fi

p. 050 322 2067

MBA, AmO, artesaani, työnohjaaja STOry, työhyvinvointivalmentaja, kouluttaja (yrittäjyys ja liiketoiminta).

Annukka Pitkänen on päätoiminen kouluttaja. Hänen opetusalojaan ovat yrittäjyys ja liiketoiminta. Liiketoiminnan sektorilta vahvuutena on erityisesti sisäinen laskenta ja sen hyödyntäminen talouden johtamisessa. Hän on monialainen yrittäjä. Yritystoiminnassaan hän toimii työnohjaajana, työhyvinvointivalmentajana, naurujoogaohjaajana sekä koruilijana (voimaannuttavat korupajat).

Julkaisut ePookissa:

  • Pitkänen, A. & Oja, S. 2020. Oman käyttöteorian merkitys työhyvinvointivalmentajan ammatillisen työotteen rakentumisessa. Teoksessa L. Kiviniemi & J. Uusitalo (toim.) Hyvinvoivaan työyhteisöön osaamisella ja toimivilla työtavoilla. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 120. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe20201210100182.

  • Pitkänen, A. & Kiviniemi, L. 2020. Työpaikoilla tarvitaan avoimen dialogin foorumeita – työnohjaus voi olla sellainen. Teoksessa L. Kiviniemi & J. Uusitalo (toim.) Hyvinvoivaan työyhteisöön osaamisella ja toimivilla työtavoilla. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 120. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe20201210100176.