Järvelä, Marja-Liisa
Oulun ammattikorkeakoulu
marja-liisa.jarvela(at)oamk.fi
p. 040 674 8344
Agrologi (AMK), BBA, MSc, luonnontuoteneuvoja Marja-Liisa Järvelä toimii projektipäällikkönä useissa tki-hankkeissa Luonnonvara-alan osastolla.
Julkaisut ePookissa:
- Järvelä, M-L. (toim.) 2020. Kuoretta ruokapöytään – kyllä, kiitos! Kuoreen matka kalastajalta kuluttajalle. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 70. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-200-2.
- Järvelä, M-L. & Tiermas, M. 2019. Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 87. http://urn.fi/urn:isbn:978-951-597-187-6.
- Tiermas, M., Mahosenaho, T. & Järvelä, M-L. 2019. Luomukeruualueiden sertifiointi ja vaatimukset: Mikä on luomukeruualue? Teoksessa M-L. Järvelä & M. Tiermas (toim.) Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 87. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019112644407.
- Tiermas, M., Mahosenaho, T. & Järvelä, M-L. 2019. Luomukeruualueiden sertifiointi: Miten? Teoksessa M-L. Järvelä & M. Tiermas (toim.) Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 87. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019112644408.
- Tiermas, M., Mahosenaho, T. & Järvelä, M-L. 2019. Luomukeruualueiden mahdollisuudet: Miksi keruualueen luomusertifiointi kannattaa? Teoksessa M-L. Järvelä & M. Tiermas (toim.) Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 87. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019112644409.
- Tiermas, M., Mahosenaho, T. & Järvelä, M-L. 2019. Luomu on valvottu järjestelmä: Keruutuotetoimijoiden roolit, vastuut ja velvollisuudet. Teoksessa M-L. Järvelä & M. Tiermas (toim.) Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 87. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019112644410.
- Matila, K., Järvelä, M-L., Korhonen, K., Muilu, T. & Välimaa, A-L. 2019. Miten pienelintarvikeyritys saa tuotteensa kaupan valikoimiin? ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 29. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019051415551.