Oulun ammattikorkeakoulu

Poussu, Tiia

poutii@hotmail.com

Tiia Poussu on opiskellut Oulun ammattikorkeakoulussa Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon koulutusohjelmassa ja valmistunut tradenomiksi (AMK) keväällä 2015. 

Aikaisemmat ammattitutkinnot ovat taloushallinnon erikoistumisopinnot 2012, vestonomi (AMK) 2007 ja pukuompelija 1998.

Edellinen työtehtävä oli muutosjohtaminen pk-yrityksessä ja onnistuneesta kehitystyöstä yritykselle myönnettiin Kauppalehden Vuoden menestyjä 2014 sertifikaatti. Asiantuntijuusalueita ovat yritystoiminnan ja henkilöstön kehittäminen, muutosjohtaminen, ostotoiminta ja budjetointi. Asiakaspalvelu- ja myyntityökokemusta on kertynyt 15 vuoden ajan, joista tulosvastuullisessa esimiestyössä 7 vuotta. 

Tradenomiopinnoissa erikoistuminen valmentavaan johtamistyöhön on antanut erityisosaamisen ja tärkeän ammattitaidon tulevaisuuden yritystoiminnan ja henkilöstön kehittämistyöhön. Aihe kiinnostaa edelleen myös tutkijan näkökulmasta.

Julkaisut ePookissa:

  • Kuusipalo, J., Poussu, T. & Zaburchik, V. 2015. Valmentava esimies on tuloksentekijä. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 21. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2015090111098.