Oulun ammattikorkeakoulu

Luonua-Ojalehto, Susanna

Creame Ky

susanna(at)creame.fi

p. +358 40 510 9603

Luonua-Ojalehto Susanna

Medianomi (AMK) ja yhteisöpedagogi (AMK) Susanna Luonua-Ojalehto on työskennellyt viestintä- ja markkinointialalla mediataloissa ja mainostoimistoissa vuodesta 2000 ja tätä aiemmin monipuolisesti muun muassa erilaisissa kulttuurialan projekteissa. Hän on toiminut päätoimisena yrittäjänä Creame Ky:ssä vuodesta 2010 tuottaen yrityksille ja yhteisöille viestintä-, markkinointi- ja koulutuspalveluja. Luonua-Ojalehto työskentelee myös media-alan ja kuvallisen viestinnän opetustehtävissä ja näyttötutkintojen arvioijana ammatillisessa koulutuksessa ja hänellä on opettajan pedagogisen pätevyys.

Julkaisut ePookissa:

  • Luonua-Ojalehto, S., Hiukka, K. & Kemppainen, M-M. 2017. Palkkaus ja ammattinimikkeen arvostus. Teoksessa P. Isomursu, P. Hoppu & D. Wallenius (toim.) Minne matka, kulttuurituottaminen? Pohjoinen näkökulma kulttuurituottamiseen nyt ja tulevaisuudessa. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 28. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201709188638.
  • Hiukka, K., Kemppainen, M-M. & Luonua-Ojalehto, S. 2017. Tulevaisuuden osaaja. Teoksessa P. Isomursu, P. Hoppu & D. Wallenius (toim.) Minne matka, kulttuurituottaminen? Pohjoinen näkökulma kulttuurituottamiseen nyt ja tulevaisuudessa. ePooki. Oulun ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystyön julkaisut 28. http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201709188629.