React & Share: React & Share pois
Kampustieto: Kotkantie
Hakuaika 1: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 2: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 3: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 4: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 5: koulutusmuoto: Päivä

Laatu syntyy osaamisesta

Tervetuloa tutustumaan Oamkin laatuun! Meillä laatu on tärkeä osa arkeamme ja se kuuluu kaikille. Sidosryhmät ja opiskelijat ovat mukana kehittämässä toimintaamme ja toimintatapojamme.

Toimintamme perustuu jatkuvaan kehittämiseen

Arvomme ovat vastuullisuus, vaikuttavuus ja avoimuus. Arvoperustamme antaa meille vahvan pohjan työn tekemiselle.

  • Meiltä saa korkeatasoista osaamista, joita eri sidosryhmät arvostavat.
  • Laadukkuus ohjaa kaikkea oamkilaisten toimintaa ja on keskeinen osa johtamista.
  • Laatujärjestelmä on kaikille oamkilaisille avoin ja kattaa koko toiminnan. Se kuvaa roolit, vastuut ja yhteiset tavat toimia.
  • Toimimme Oamkin arvojen mukaisesti vaikuttamalla avoimesti ja vastuullisesti. Tämä tarkoittaa arjessa avointa vuorovaikutusta ja keskustelukulttuuria, jossa koko korkeakouluyhteisöllä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.
  • Kaikessa toiminnassa olemme sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen.

Tämä on osa laatupolitiikkaamme. Se kertoo yleiset periaatteemme.

Lue lisää Oamkin laatupolitiikasta ja laatujärjestelmästä (PDF)

Oletko sidosryhmämme edustaja? Näin voit olla mukana kehittämässä toimintaa Oamkissa

Sinä voit

  • olla asiantuntija opintojaksoilla, vierailuilla ja koulutuksissa
  • olla mukana hankkeissa ja ohjausryhmätyöskentelyssä
  • osallistua sidosryhmätilaisuuksiin ja kehittämistyöpajoihin
  • antaa yhteistyöstämme palautetta, kommentoida ja keskustella
  • osallistua ulkoisiin arviointeihin.

Mitä laatu Oamkissa on?

Alla oleva animaatio tiivistää käsityksemme laadusta vajaaseen pariin minuuttiin. Laatu on meidän kaikkien yhteinen juttu!


Yhteystiedot

Ahvenlampi Sari
Laatupäällikkö, Hallinto
050 5438624

React & Share: React & Share pois
Kampustieto: Kotkantie
Hakuaika 1: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 2: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 3: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 4: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 5: koulutusmuoto: Päivä

 

Avoimesti ja vastuullisesti – saavutettavuus Oamkissa

Avoimuus, vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat yhteisiä arvojamme, jotka ohjaavat toimintaamme. Vastuullinen toiminta tarkoittaa meille myös saavutettavuutta, jossa näemme keskeisinä asioina yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon.

Saavutettavuudella tarkoitamme sitä, miten Oamkin tilat, sähköiset järjestelmät, oppimisympäristöt, opetusmenetelmät, oppimateriaalit ja asenneilmapiiri mahdollistaa kaikkien osallisuuden ja yhdenvertaisuuden. Saavutettavuuden osalta kehitämme toimintaamme koko ajan. Päivitämme saavutettavuussuunnitelmaamme säännöllisesti.

Oamkin pääovi

 


Saavutettavuus on osa johtamista

Saavutettavuus on tärkeä osa Oamkin johtamiskulttuuria. Johto ja esihenkilöt toimivat esimerkkinä sekä henkilöstölle että opiskelijoille. On tärkeää, että jokainen kokee tulevansa kohdelluksi oikeudenmukaisesti ja arvostetusti. Kaikilla on oltava yhtäläinen mahdollisuus suoriutua työtehtävistään ja opinnoistaan. Saavutettavuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat asioita, joita nostamme esihenkilökoulutuksissamme säännöllisesti esille.

Oamkin strategia 2020–2030

Henkilöstön tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus opinto-oppaassa


Kampuksilla huomioimme esteettömyyden

Ammattikorkeakoulun kampuksilla kiinnitämme huomiota saavutettavuuteen. Linnanmaan kampusalue on yleisen liikkumisen kannalta hyvin toimiva ja esteettömyyden huomioimme erilaisin järjestelyin.

Merkityt invapaikat löytyvät kaikkien toimipisteiden pysäköintipaikoilta. Esteettömät kulut kampusillemme:

  • Esteetön kulku Oamkin Linnanmaan kampuksen tiloihin tapahtuu ovista C ja C5, jotka ovat varustettu ovenavauspainikkein.
  • Kontinkankaan kampukselle liikutaan esteettömästi Louhi-rakennuksen pääovesta.
  • Oulaisten kampuksen pääovi on esteetön.

Kampusten tilat mahdollistavat liikkumisen apuvälineiden kanssa. Kaikilta kampuksilta löytyy lainattava pyörätuoli, jota vierailijat voivat tarvittaessa tiedustella virastomestareilta.  Liikkumista helpottavia hissejä ja inva-wc:itä on useita eri puolilla kampusalueita.

Kampuksemme ovat savuttomia. Oamkissa kannustamme työntekijöitämme ja opiskelijoitamme käyttämään myös tuoksuja maltillisesti kampuksilla, jotta jokainen voisi opiskella ja tehdä töitä miellyttävässä ympäristössä.

Kuuluvuus opetustiloissa 

Linnanmaan kampuksella auditorio Valkama (5D201) ja Poiju (7A102) ovat varustettu induktiosilmukoilla, joiden kuuluvuuskartat ovat liitetty tilojen seiniin. Kuulolaitetta käyttävä henkilö pystyy kuuluvuuskartan avulla valitsemaan paikan tilasta, jossa induktiosilmukan signaali toimii parhaiten.

Linnanmaan kampuksella on ICT-palveluista lainattavissa niin sanottu induktiosilmukkapaketti, jota voidaan hyödyntää missä tilassa tahansa. Kampuksella on lisäksi 12 hybridiopetustilaa, joissa voidaan opettaa paikallaolevia ja etäyhteyksien päässä olevia opiskelijoita samanaikaisesti. Hybridiopetustiloissa on tiloihin sisäänrakennetut mikrofonijärjestelmät.

Kontinkankaan kampuksen Paasi-rakennuksesta löytyy induktiosilmukalla varustettuja tiloja ja Oulaisten kampuksen auditoriossa on induktiosilmukka.

 


Opiskelijoillamme on oikeus esteettömään opiskeluun

Kohtelemme kaikkia opiskelijoitamme tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti. Yhdenvertaisuuslaki velvoittaa erilaisten opiskelijoiden huomioon ottamisen ammattikorkeakoulussa. Pyrimme järjestämään opetusmenetelmät sekä oppimis- ja toimintaympäristöt sellaisiksi, että ne palvelevat kaikkia opiskelijoitamme ja auttavat heitä valmistumaan tavoitteellisessa ajassa.

Pedagogiikkamme rakentuu vahvasti osaamisperusteisuudelle. Tämä tarkoittaa osaamisen kerryttämisen ja osoittamisen tuomista kaiken koulutuksen keskiöön. Jokaisen opiskelijan polku rakentuu muualla hankitun osaamisen vuoksi yksilölliseksi. Opettajan rooli painottuu enenevässä määrin ohjaukseen, jossa opiskelijan vahvuudet ja kehityskohteet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon. Opettajille tarjoamme saavutettavuuskoulutusta ja työkaluja saavutettavan opetusmateriaalin tuottamiseksi.

Tarjoamme myös maahanmuuttajille koulutus- ja ohjauspalveluita parantaaksemme heidän opiskelumahdollisuuksiaan. 

Opiskelijavalinnat

Terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyvä rajoitus ei estä opiskelijaksi ottamista, jos sen vaikutukset voidaan poistaa kohtuullisilla toimilla. Tarkoituksena ei ole asettaa tarpeettomia esteitä koulutukseen pääsylle hakijan vammaisuuden tai fyysisten, psyykkisten tai sosiaalisten rajoitteiden vuoksi. Rajoituksia sovelletaan vain niissä tilanteissa, joissa on selvää, ettei hakija voi terveydentilansa tai toimintakykynsä vuoksi osallistua koulutukseen. Esteen vakavuus ja hoitotilanne otetaan huomioon arvioitaessa hakijan soveltuvuutta kyseisen tutkinto-ohjelman opiskelijaksi. 

Tutustu siihen, miten hakuvaiheessa toimitaan, jos opiskelijalla on jokin terveyteen tai toimintakykyyn liittyvä rajoite: Hakeminen – Ammattikorkeakouluun.fi

Tuki ja ohjaus

Opinto-opas on apu opiskelijan omatoimiseen tiedon hankintaan. Ohjausta ja neuvontaa voi pyytää, jos asia edellyttää yksilöllisempää tilanteen huomiointia tai opiskelija tarvitsee tietoa tiettyyn täsmällisempään kysymykseen. Ohjausta ja neuvontaa on mahdollista saada henkilökohtaisena tapaamisena, puhelimitse tai verkon kautta. Tarkemmat yhteystiedot ovat opinto-oppaassa.

eOhjauspalvelut on etäohjauksen ja etäneuvonnan palvelukokonaisuus. Osa palveluista vaatii kirjautumisen, jolloin opiskelija ohjataan opiskelijaintra Oivaan tai Office 365 -palveluun. eOhjauspalveluiden sivuilla on tietoa myös opintojen tueksi saatavista erilaisista digitaalisista sovelluksista ja saavutettavuutta tukevista palveluista ja lisälaitteista.

Kampusopot ohjaavat opiskelua ja oppimista opintopolun kaikissa vaiheissa sekä tukevat persoonallista kasvua ja kehitystä. Kampusopon vastuulla ovat kokonaisvaltaiset ohjaus-, neuvonta- ja tukipalvelut. Lisäksi he antavat erityisohjausta opiskelijoille, joiden opinnot uhkaavat pitkittyä tai keskeytyä kokonaan. Kampusopot suunnittelevat yhdessä opiskelijan kanssa hänelle tarkoituksenmukaisimmat yksilölliset järjestelyt opintojen tueksi. 

Henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa ja urasuunnittelussa opiskelijaa auttavat opettajatuutorit, osaamispolkuvastaavat, vastuuopettajat ja tutkintovastaava.

Kirjasto tarjoaa oppimista ja opiskelua sekä ammatillista kehittymistä tukevat tilat, kokoelmat ja palvelut. Tietoaineistoa on tarjolla sekä paikallisesti että verkkopalveluiden, yhteistyökirjastojen ja kaukopalvelun kautta. Kirjaston informaatikot antavat kirjastonkäytön ja tiedonhankinnan opetusta ryhmille sekä henkilökohtaista tiedonhaun ohjausta.

Lue opinto-oppaasta tarkemmin mahdollisista tukitoimista.

Opetus

Opettajan tehtävänä on tukea oppimista, turvata opiskelijoiden yhdenvertaisuus ja arvioida osaamistavoitteiden saavuttaminen. Opiskelijan vastuulla on antaa opettajalle riittävästi tietoa, jotta opettaja voi antaa opiskelijalle tarvittavaa tukea. Yksilöllisissä järjestelyissä huomioidaan sekä opintojakson että tutkinnon osaamistavoitteet. 

 Kuvaan on koottu esimerkkejä erilaisista haasteista, joihin voi saada tukea opintojen suorittamiseksi.

 


Viestimme selkeästi ja saavutettavasti

Saavutettava viestintä on tärkeää sekä koko korkeakouluyhteisölle että sidosryhmille. Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet -tiimi vastaa muun muassa siitä, että viestinnässä käytettyjä kanavia ja keinoja kehitetään ja että henkilöstö saa tarvittavaa tukea oman viestintätyönsä tekemiseksi.

Viestintää ohjaavat periaatteemme ovat avoimuus, oikea-aikaisuus, ymmärrettävyys ja inhimillisyys. Kerromme asioista selkeästi, ymmärrettävästi ja konkreettisesti kohderyhmät ja saavutettavuus huomioiden. Viestimme johdonmukaisesti ja pyrimme edistämään yhdenvertaisuutta ja luomaan turvallista, arvostavaa keskustelukulttuuria.

Kiinnitämme erityistä huomiota selkeyteen ja konkreettisuuteen, kun viestimme opiskelijoilla ja hakijoille.

Kehitämme englanninkielistä viestintää ja erityisesti henkilöstölle tarkoitettuja englanninkielisiä ohjeita. Saavutettavuus ja kieliversiot otetaan huomioon uusia palveluntarjoajia valittaessa.

Tutustu saavutettavuusselosteeseen ja/tai anna saavutettavuuspalautetta.

 


Kehitämme ja seuraamme saavutettavuutta

Saavutettavuus on tavoite, joka edellyttää jatkuvaa kehitystyötä. Tunnistamme sen, että meillä Oamkissa on erilaisia kehittämiskohteita saavutettavuuden osalta. Nostamme kohdat avoimesti esille ja seuraamme saavutettavuuden kehittymistä. Seurannassa merkitsemme näkyviin tärkeimmät kehittämiskohteet, vastuun, aikataulun, toimenpiteet ja aikataulun.

React & Share: React & Share pois
Kampustieto: Kotkantie
Hakuaika 1: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 2: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 3: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 4: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 5: koulutusmuoto: Päivä

Palvelut kampuksella

Kontinkankaan kampuksella opiskellaan ja työskennellään monipuolisten palveluiden äärellä. 

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Kampuksen ravintolapalvelut järjestää Compass Groupin Amica. Ravintola Alwarin yhteystiedot ja aukiolojat löytyvät ravintolan verkkosivuilta.

Kirjastopalvelut

Sosiaali- ja terveysalan kirjasto tarjoaa kirjastopalvelut Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarpeisiin.

Koulutuspalvelut

Opiskelijoille tarjottavat koulutuspalvelut sijaitsevat Louhen pääaulassa tilassa A1194 D-siiven oven tuntumassa. Koulutuspalvelut tukevat opiskelijavalinnassa, opiskeluoikeusasioissa, koulutuksen suunnittelussa sekä toteutuksessa.

ICT-palvelut

Oamkin ja Oulun yliopiston yhteiset ICT-palvelut vastaavat IT-palveluista. Lähituki opiskelijoille ja henkilökunnalle sijaitsee ensimmäisen kerroksen C-siivessä.

Virastomestaripalvelut

Virastomestaripalvelut eli infopiste löytyy sekä Louhen että Paasin pääauloista, ja ne palvelevat arkistin kello 8.00–15.45. Virastomestarit vastaavat avainten hallinnasta, henkilökorteista ja kulkuoikeuksista.

Vartiointipalvelut

Kampus ja sen ympäristö ovat Poko Oy:n vartiointipalvelujen piirissä ympäri vuorokauden.

Siivous- ja kiinteistöpalvelut

Siivouspalveluista, kiinteistöhuollosta ja ulkoaluehuollosta vastaavat Kontinkankaan kampuksella ISS Palvelut Oy.

Hätätilanteet ja pelastussuunnitelma

Kampuksella järjestetään säännöllisesti turvatarkastuksia, poistumisharjoituksia ja sisällesuojautumisharjoituksia. Hätätilanteita varten on käytössä Secapp-järjestelmä. Kriisitilanteessa soitetaan ensi sijassa hätänumeroon 112 ja toimitaan saatujen ohjeiden mukaan. Hätätilanteissa kokoontumispaikka sijaitsee Biologintien pysäköintialueella.

Oamkin tiloihin Kontinkankaalla on laadittu pelastussuunnitelma. Tilojen vakituisen käyttäjän on hyvä tuntea pelastussuunnitelman sisältö, jotta he voivat hätätilanteissa opastaa myös kiinteistön satunnaisia käyttäjiä.

React & Share: React & Share pois
Kampustieto: Kotkantie
Hakuaika 1: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 2: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 3: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 4: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 5: koulutusmuoto: Päivä

Kestävän kehityksen teemavuosi 2022–2023

Vietämme Oamkissa Vastuullisia valintoja – kestävän kehityksen teemavuotta. Kokoamme näkyviin erilaisia kestävyyteen ja vastuullisuuteen liittyviä tapahtumia, joissa voimme jakaa osaamistamme sekä alueellamme että korkeakoulussamme. Teemavuodessa näkyy meidän kaikkien kädenjälki: yhdessä muutamme maailmaa. Tule mukaan tapahtumiimme!

 


Keskeiset teemat

Olemme sitoutuneet toiminnassamme vastuullisuuteen – yksilöinä ja korkeakouluyhteisönä. Teemavuosi tarjoaa mahdollisuuden jakaa osaamista, oppia uutta sekä kohdata ja verkostoitua meille kaikille tärkeän asian äärellä. Kestävä kehitys takaa hyvän elämän myös tuleville sukupolville. Näkökulminamme ovat

  • sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys
  • ekologinen kestävyys
  • taloudellinen kestävyys.

Kestävän kehityksen kolumnisarjassa tuomme esille erilaisia näkemyksiä kestävyydestä ja vastuullisuudesta. Tutustu kirjoituksiin Oamk Journalissa.

Teemavuoden ohjelma päivittyy uusilla tapahtumilla läpi lukuvuoden 2022–2023.

 


Kestävän kehityksen tapahtumia 

 

12.8.2022
Kasvua ja unelmia –

POTKE-hankkeen
loppuseminaari

17.8.2022
Turvepeltojen
hiilivarasto- ja
pellonpiennarpäivä

31.8.2022
Vastuullisuus ja turvallisuus kilpailuvalttina

  16.9.2022
Lähikalaa lautaselle - lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen päätöstilaisuus

 


12.–18.9.2022
Hävikkiviikko 


8.9.2022
Ilmastokahvit: työkalut kestäviin julkisiin hankintoihin

 

 

17.–18.9.2022
Likis-lähiruoka-
tapahtuma

 

 

27.9.2022
Matkailupalvelujen turvallisuus ja turvallisuuspolku  

 

6.10.2022
Ilmastokahvit: aurinkosähköä kotiin!

 
  12.10.2022
Energiansäästötalkoot
  Oamkin
 pääaulassa

 

 
 

 

11.10.2022
Energiansäästötalkoot  yliopiston keskusaulassa

 

 


 

 

 

10.10.2022
Mielenterveyspäivä: vohvelinpaistoa Linnanmaalla 
(seuraa somea)

8.-10.11.
BioKama-opintomatka
 

9.11.
Millaista turvallisuusviestintää asiakkaasi haluaa?

 

10.11.
Kasvupolku-työpaja nuorille maatalousyrittäjille

 
15.11.2022
Kestävyysosaaminen
korkeakouluopettajan 
työssä

15.11. 
Palveluyrityksen turvallisuussuunnittelu

8.-14.11.
EDU sOULUtions:
tulevaisuuden koulutus 

23.11.
Metsäfoorumi  
 

23.11.
Kuinka viestit ja visualisoit palvelun turvallisuudesta asiakkaillesi? 

  23.11.2022
Yhdenvertainen Oamk -teema
työpaja 

28.11. - 9.12.2022
Joululahjakeräys
SPR:n vähävaraisten
joulujuhlaan 
(seuraa somea)

28.11.2022
Ammattikorkea-
koulujen ratkaisuja kestävyyshaasteisiin 
#TKIkädenjälkiporinat 
(Arene)
21. - 25.11.2022
Hyvinvointiviikko
30.11.2022
Kannattavuutta kotieläintiloille
-voivatko ilmastotoimet auttaa taloushaasteissa?
1.12.2022
Kannolta kattilaan
-bioenergiakoulutus
1.12.2022
Koulutus: turvallista
maastopyöräilyä
  25.1.2023
Kotitalouksien energiansäästöinfo 
15.12.2022
Hiililaskenta-työryhmän
webinaari (Arene)
9.12.2022
Kohti vastuullista johtamista -webinaari (Arene)
1.2.2023
Ennakointi ja vastuullisuus - etumatkaa tulevaisuuden palveluihin
  2.2.2023
Tuuni23-työelämätapahtuma
  7.2.2023
Materiaali- ja energiatehokkuus yrityksissä
 
   28.2.2023
Ilmastokahvit: energiaa akuista, energiaa varastosta
   27.2.2023
Kampuskävely Oamkin sosiaali- ja terveysalan työelämäläheisissä oppimisympäristöissä
 
  23.2.2023
Työelämäläheisen oppimisen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla Oamkissa
15.3.2023
Työkoneteknologian uudet tuulet - Levitoi- hankkeen väliseminaari
21.3.2023
Kasvua kiertotaloudesta – Rakentamisen uudet hiiliviisaat ratkaisut
20. - 24.3.2023
Oamkin turvallisuusviikko
 
  4.4.2023
Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta - yritys, miten sinne pääset?
  3.4.2023
Energiamessut,
Oamkin Linnanmaan kampus, 2. krs
 

21.3.2023 
Hiilijalanjäljen ABC - laskenta haltuun

19.4.2023
Opiskelijoiden mielenterveyspäivä
 26.4.2023
Ilmastokahvit: metsät, hiili ja ilmasto
9.5.2023
Miten viestit vastuullisuudesta? 
 
   14.6.2023
Ilmastokahvit: Pohjois-Pohjanmaan ilmastokatsaus 

 30.5.2023
Luontokato-webinaari

 24.5.2023 
KiertotalousAreena

 

 


Katso myös

 


 

Yhteystiedot


Tai hae henkilöä nimellä tai tehtävänimikkeellä:
Laatupäällikkö, Hallinto
050 5438624


React & Share: React & Share pois
Kampustieto: Kotkantie
Hakuaika 1: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 2: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 3: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 4: koulutusmuoto: Päivä
Hakuaika 5: koulutusmuoto: Päivä

Vierailijoille

Kontinkankaan kampuksemme pääsisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Kiviharjuntie 4. Kampuksemme on auki opetuksellisena aikana ma–to kello 7–17 ja pe 7–16. Opetuksettomana aikana ma–pe 7.30–16.00.

Oamkin Kontinkankaan kampus on monitilallinen ja sijaitsee lähellä Oulun yliopistollista sairaalaa. Tutustu kampuksen karttaan.

Liikkuminen kampukselle


Kontinkankaalle pääsee kulkemaan kätevästi sekä bussilla että pyörällä. Kampuksen vierestä kulkevat bussit 8, 22, 51, 51+, 53, 53A, 53R, 53R+, 54 ja 58 sekä citybussin linja B. Lisätietoja bussiaikatauluista ja pyöräilyreiteistä:

Pysäköinti

Paikoitustilaa on Kontinkankaan kampuksella rajallisesti. Saapuessasi autolla pysäköi ainoastaan merkityille paikoille. Pysäköinti on maksullista, ja sen hinta on 2 €/30 vrk. Vieraspaikoilla pysäköinti on sallittua vain vierasluvalla, joka myönnetään Paasi- ja Louhi-rakennusten vastaanotosta. Vierasluvalla voi pysäköidä myös kylmäpaikoilla.

Pysäköintiohjeet

Neuvottelutilat

Kampuksella on viisi neuvottelutilaa. Neuvotteluhuone Kivi (2315) sijaitsee Paasi-rakennuksen 2. kerroksessa. Louhessa on kaksi neuvottelutila 2. kerroksen D-siivessä D2053 ja D2077. Lisäksi Louhesta löytyy kaksi pienempää neuvottelutilaa 1. kerroksen E-siivessä, E1231A ja E1213B.