Ryhmä(t)
MAA23SP
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Ei käytössä
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Pienryhmä(t)
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Terve ja hyvinvoiva märehtijä -video ryhmätoteutuksena 4 op (arviointi 1-5)
Arvosanassa huomioidaan itse- ja vertaisarviointi
Ruokinnan suunnittelu 1 op (arviointi 1-5)
Yksilöllisen osaamisen osoittaminen monivalintatentillä, arviointi (Arviointi hyl-hyv)
Opetusmenetelmät
Lähiopetus, videointitehtävä, laskentatehtävä, monivalintatentti
Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukainen. Kontaktiopetuksen ajankohdat ilmoitetaan Moodlesta. Lähiopetus.
Oppimisympäristöt
Ei käytössä
Opetusmateriaali
Ilmoitetaan Moodlessa
Lisätietoja opiskelijoille
Ryhmätyöskentely. Opiskelijaryhmä hakee itselleen navetan/lampolan videotehtävää varten.
Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Sovitaan erikseen opettajan kanssa
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opiskelijaryhmä etsii itselleen yhteistyökumppaniksi maatilayrityksen, jota voi käyttää oppimisympäristönä
Tenttien ajankohdat
Kurssin lopuksi jokaisen opiskelijan on suoritettava hyväksytysti monivalintatentti Moodlessa. Tenttitulos ei vaikuta opintojakson kokonaisarvosanaan.
Kv-yhteydet
Ei käytössä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä
Sisällön jaksotus
Ei käytössä
Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tunnistaa ruoansulatuselimistön osia ja määrittelee niiden tehtäviä
Opiskelija perehtyy maidontuotannon ja lisääntymisen fysiologiaan
Opiskelija pystyy avustettuna laskemaan ja suunnittelemaan eläinlajin rehustuksen
3-4:
5:
Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä
Ryhmä(t)
MAA24KM
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Avoin amk, Verkko-opinto, Luonnonvara-ala, Kestävä kehitys
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Pienryhmä(t)
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Terve ja hyvinvoiva märehtijä -video ryhmätoteutuksena 4 op (arviointi 1-5)
Arvosanassa huomioidaan itse- ja vertaisarviointi
Ruokinnan suunnittelu 1 op (arviointi 1-5)
Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt, videointi, tentti. Opetus toteutetaan monimuotoryhmälle etäopetuksena.
Aika ja paikka
Etätoteutus, lukujärjestyksen mukainen. Luentojen ajankohdat ilmoitetaan Moodlesta.
Oppimisympäristöt
Ei käytössä
Opetusmateriaali
Ilmoitetaan Moodlessa
Lisätietoja opiskelijoille
Ryhmätyöskentely. Opiskelijaryhmä hakee itselleen navetan/lampolan videointia varten.
Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Sovitaan erikseen opettajan kanssa
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opiskelijaryhmä etsii itselleen yhteistyökumppaniksi maatilayrityksen, jota voi käyttää oppimisympäristönä
Tenttien ajankohdat
Kurssin aikana yksilöllistä osaamista mittaava tentti/tentit
Kv-yhteydet
Ei käytössä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä
Sisällön jaksotus
Ei käytössä
Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tunnistaa ruoansulatuselimistön osia ja määrittelee niiden tehtäviä
Opiskelija perehtyy maidontuotannon ja lisääntymisen fysiologiaan
Opiskelija pystyy avustettuna laskemaan ja suunnittelemaan eläinlajin rehustuksen
3-4:
5:
Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä