Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma
Osaamisalueet
Arviointikehikko
Tietoa koulutuksesta
Ryhmä(t)
MAA24KM
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Avoin amk, Kestävä kehitys, Verkko-opinto, Luonnonvara-ala
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen
Pienryhmä(t)
Avoin AMK, Tutkinto-opiskelijat

Arviointiasteikko
0-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Ryhmätehtävä SG-ryhmissä: Ruoantuotanto Pohjois-Suomessa 5 op
- Arviointi 0-5 (Huom! Koko opintojakson arvosana määräytyy tehtävän arvosanan mukaan)
Arvioinnissa huomioidaan opettajien arvioinnin lisäksi opiskelijan itse- ja vertaisarviointi

Yksilöllisen osaamisen osoittaminen: monivalinta-/yhdistämistentti
- Arviointi H
Tentistä saatava hyväksytty arviointi, jotta voit saada koko opintojaksosta arvosanan

Opetusmenetelmät
Opintojakso toteutetaan etäopiskeluna. Opetusmenetelminä keskustelu ja pohdintatehtävät, teoriaopetus, pienryhmäkohtainen ohjaus ja soveltava tehtävä

Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukaisesti. Opetus on etäopetusta.

Oppimisympäristöt
Ei käytössä

Opetusmateriaali
Seppänen, M. ym. 2019. Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Muu suositeltu kirjallisuus löytyy Moodlesta

Lisätietoja opiskelijoille
Ei käytössä

Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Vaihtoehtoiset suoritustavat sovitaan henkilökohtaisesti

Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Ei käytössä

Tenttien ajankohdat
Ilmoitetaan Moodlessa

Kv-yhteydet
Ei käytössä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä

Sisällön jaksotus
Ei käytössä

Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tutustuu elintarvikeketjun toimijoihin ja raaka-aineiden matkaan pellolta ruokapöytään. Opiskelija tietää kotieläintalouden ja kasvintuotannon peruskäsitteitä, tuotantotapoja ja alueellisia erityispiirteitä. Opiskelija pohtii pohjoisen ruoantuotannon merkitystä ruokaturvan näkökulmasta.
3-4:
5:

Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä

Tiedot haettu 13.5.2024 18:52:58