Opetussuunnitelmat
MAA24KM
Ei käytössä
0-5
Suomi
Avoin amk, Kestävä kehitys, Verkko-opinto, Luonnonvara-ala
Titta Järveläinen
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen
Avoin AMK, Tutkinto-opiskelijat
Arviointiasteikko
0-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Ryhmätehtävä SG-ryhmissä: Ruoantuotanto Pohjois-Suomessa 5 op
- Arviointi 0-5 (Huom! Koko opintojakson arvosana määräytyy tehtävän arvosanan mukaan)
Arvioinnissa huomioidaan opettajien arvioinnin lisäksi opiskelijan itse- ja vertaisarviointi
Yksilöllisen osaamisen osoittaminen: monivalinta-/yhdistämistentti
- Arviointi H
Tentistä saatava hyväksytty arviointi, jotta voit saada koko opintojaksosta arvosanan
Opetusmenetelmät
Opintojakso toteutetaan etäopiskeluna. Opetusmenetelminä keskustelu ja pohdintatehtävät, teoriaopetus, pienryhmäkohtainen ohjaus ja soveltava tehtävä
Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukaisesti. Opetus on etäopetusta.
Oppimisympäristöt
Ei käytössä
Opetusmateriaali
Seppänen, M. ym. 2019. Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Muu suositeltu kirjallisuus löytyy Moodlesta
Lisätietoja opiskelijoille
Ei käytössä
Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Vaihtoehtoiset suoritustavat sovitaan henkilökohtaisesti
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Ei käytössä
Tenttien ajankohdat
Ilmoitetaan Moodlessa
Kv-yhteydet
Ei käytössä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä
Sisällön jaksotus
Ei käytössä
Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tutustuu elintarvikeketjun toimijoihin ja raaka-aineiden matkaan pellolta ruokapöytään. Opiskelija tietää kotieläintalouden ja kasvintuotannon peruskäsitteitä, tuotantotapoja ja alueellisia erityispiirteitä. Opiskelija pohtii pohjoisen ruoantuotannon merkitystä ruokaturvan näkökulmasta.
3-4:
5:
Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä