Opetussuunnitelmat
MAA23SP
Ei käytössä
0-5
Suomi
Ei käytössä
Titta Järveläinen
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Ryhmätehtävä SG-ryhmissä: Ruoantuotanto Pohjois-Suomessa 5 op
- Arviointi 0-5 (Huom! Koko opintojakson arvosana määräytyy tehtävän arvosanan mukaan)
Arvioinnissa huomioidaan opettajien arvioinnin lisäksi itse- ja vertaisarviointi
Yksilöllisen osaamisen osoittaminen: monivalinta-/yhdistämistentti
- Arviointi H
Tentistä saatava hyväksytty arviointi, jotta voit saada koko opintojaksosta arvosanan
Opetusmenetelmät
Keskustelu ja pohdintatehtävät, teoriaopetus, pienryhmäkohtainen ohjaus ja soveltava tehtävä
Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukaisesti. Opetus on ensisijaisesti lähiopetusta.
Oppimisympäristöt
Ei käytössä
Opetusmateriaali
Seppänen, M. ym. 2019. Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Muu suositeltu kirjallisuus löytyy Moodlesta
Lisätietoja opiskelijoille
Ei käytössä
Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Vaihtoehtoiset suoritustavat sovitaan henkilökohtaisesti
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojaksolla tutustutaan elintarvikeketjun toimijoihin. Opintojaksolla käydään vierailuilla maatiloilla ja muissa elintarvikeketjun yrityksissä.
Tenttien ajankohdat
Ilmoitetaan Moodlessa
Kv-yhteydet
Ei käytössä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä
Sisällön jaksotus
Ei käytössä
Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tutustuu elintarvikeketjun toimijoihin ja raaka-aineiden matkaan pellolta ruokapöytään. Opiskelija tietää kotieläintalouden ja kasvintuotannon peruskäsitteitä, tuotantotapoja ja alueellisia erityispiirteitä. Opiskelija pohtii pohjoisen ruoantuotannon merkitystä ruokaturvan näkökulmasta.
3-4:
5:
Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä