Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma
Osaamisalueet
Arviointikehikko
Tietoa koulutuksesta
Ryhmä(t)
MAA23SP
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Ei käytössä
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen
Pienryhmä(t)
Ei käytössä

Arviointiasteikko
0-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Ryhmätehtävä SG-ryhmissä: Ruoantuotanto Pohjois-Suomessa 5 op
- Arviointi 0-5 (Huom! Koko opintojakson arvosana määräytyy tehtävän arvosanan mukaan)
Arvioinnissa huomioidaan opettajien arvioinnin lisäksi itse- ja vertaisarviointi

Yksilöllisen osaamisen osoittaminen: monivalinta-/yhdistämistentti
- Arviointi H
Tentistä saatava hyväksytty arviointi, jotta voit saada koko opintojaksosta arvosanan

Opetusmenetelmät
Keskustelu ja pohdintatehtävät, teoriaopetus, pienryhmäkohtainen ohjaus ja soveltava tehtävä

Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukaisesti. Opetus on ensisijaisesti lähiopetusta.

Oppimisympäristöt
Ei käytössä

Opetusmateriaali
Seppänen, M. ym. 2019. Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Muu suositeltu kirjallisuus löytyy Moodlesta

Lisätietoja opiskelijoille
Ei käytössä

Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Vaihtoehtoiset suoritustavat sovitaan henkilökohtaisesti

Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen, Leena Kärkkäinen

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojaksolla tutustutaan elintarvikeketjun toimijoihin. Opintojaksolla käydään vierailuilla maatiloilla ja muissa elintarvikeketjun yrityksissä.

Tenttien ajankohdat
Ilmoitetaan Moodlessa

Kv-yhteydet
Ei käytössä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä

Sisällön jaksotus
Ei käytössä

Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tutustuu elintarvikeketjun toimijoihin ja raaka-aineiden matkaan pellolta ruokapöytään. Opiskelija tietää kotieläintalouden ja kasvintuotannon peruskäsitteitä, tuotantotapoja ja alueellisia erityispiirteitä. Opiskelija pohtii pohjoisen ruoantuotannon merkitystä ruokaturvan näkökulmasta.
3-4:
5:

Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä

Tiedot haettu 14.5.2024 12:45:29