Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma
Osaamisalueet
Arviointikehikko
Tietoa koulutuksesta
Ryhmä(t)
MAA24SP, AVO24S25KOamkHighwayMAA, YHT24S, YHT25K
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Avoin amk, Luonnonvara-ala, Jatkuva ilmoittautuminen (nonstop), Verkko-opinto, Kesäopinnot
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Titta Järveläinen
Pienryhmä(t)
Ei käytössä

Arviointiasteikko
0-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saavuttaa osaamistavoitteet tehtävien avulla. Kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ja opintojakson kokonaisuus arvioidaan asteikolla 1-5 / täydennettävä.

Opetusmenetelmät
Opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina Moodle -oppimisympäristössä.
Opintojaksolla osaaminen hankitaan ja osoitetaan tehtävien avulla. Tehtävät toteutetaan annetun ja itse hankitun materiaalin avulla. Tarkemmat tiedot löytyvät Moodlessa olevista tehtävistä.

Aika ja paikka
Verkossa toteutuva NonStop toteutus

Oppimisympäristöt
Perunaosaaminen LM00CP97-3006

Opetusmateriaali
Opintojakson materiaali kerrotaan Moodle-oppimisympäristössä

Lisätietoja opiskelijoille
Tämä opintojakso on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kasvinviljelyn ja maaperäopin perustiedot. Perustietojen testaamista varten Moodlessa on alkutesti, joka tulee suorittaa ennen kuin pääsee jatkamaan opintojakson suorittamista.

Suositeltavaa on hankkia itselleen yhteistyötila, jonka viljelymenetelmiin tutustuu opintojakson aikana.

Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Keskusteleva erikseen opettajan kanssa

Opettaja(t)
Titta Järveläinen

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Ei käytössä

Tenttien ajankohdat
Ei käytössä

Kv-yhteydet
Ei käytössä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä

Sisällön jaksotus
Ei käytössä

Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija on tutustunut peruna-alaan. Hän tunnistaa laadukkaan perunan tuotannon perusedellytyksiä. Hän käyttää peruna-alan ammattimaisia tiedonlähteitä. Opiskelija on tutustunut alan toimijoihin. Tehtävät on tehty ohjeiden mukaisesti ja tehtävissä on merkittynä käytetyt lähteet .
3-4: Opiskelija ymmärtää peruna-alan mahdollisuuksia. Hän on selvittänyt laadukkaan perunan tuotannon edellytykset. Hän käyttää ajankohtaisia ja ammattimaisia tiedonlähteitä. Opiskelija on tutustunut useihin alan toimijoihin.
5: Opiskelija osaa arvioida peruna-alaa. Hän tunnistaa ja havainnollistaa hyvin laadukkaan perunan tuotannon edellytykset. Hänen käyttämänsä lähdemateriaali on ajankohtaista, monipuolista ja harkittua. Opiskelija on löytänyt ratkaisuja myös yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.

Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä

Tiedot haettu 17.5.2024 10:28:40