Opetussuunnitelmat
MAA24SP, AVO24S25KOamkHighwayMAA, YHT24S, YHT25K
Ei käytössä
0-5
Suomi
Avoin amk, Luonnonvara-ala, Jatkuva ilmoittautuminen (nonstop), Verkko-opinto, Kesäopinnot
Titta Järveläinen
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Titta Järveläinen
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saavuttaa osaamistavoitteet tehtävien avulla. Kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ja opintojakson kokonaisuus arvioidaan asteikolla 1-5 / täydennettävä.
Opetusmenetelmät
Opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina Moodle -oppimisympäristössä.
Opintojaksolla osaaminen hankitaan ja osoitetaan tehtävien avulla. Tehtävät toteutetaan annetun ja itse hankitun materiaalin avulla. Tarkemmat tiedot löytyvät Moodlessa olevista tehtävistä.
Aika ja paikka
Verkossa toteutuva NonStop toteutus
Oppimisympäristöt
Perunaosaaminen LM00CP97-3006
Opetusmateriaali
Opintojakson materiaali kerrotaan Moodle-oppimisympäristössä
Lisätietoja opiskelijoille
Tämä opintojakso on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kasvinviljelyn ja maaperäopin perustiedot. Perustietojen testaamista varten Moodlessa on alkutesti, joka tulee suorittaa ennen kuin pääsee jatkamaan opintojakson suorittamista.
Suositeltavaa on hankkia itselleen yhteistyötila, jonka viljelymenetelmiin tutustuu opintojakson aikana.
Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Keskusteleva erikseen opettajan kanssa
Opettaja(t)
Titta Järveläinen
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Ei käytössä
Tenttien ajankohdat
Ei käytössä
Kv-yhteydet
Ei käytössä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä
Sisällön jaksotus
Ei käytössä
Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija on tutustunut peruna-alaan. Hän tunnistaa laadukkaan perunan tuotannon perusedellytyksiä. Hän käyttää peruna-alan ammattimaisia tiedonlähteitä. Opiskelija on tutustunut alan toimijoihin. Tehtävät on tehty ohjeiden mukaisesti ja tehtävissä on merkittynä käytetyt lähteet .
3-4: Opiskelija ymmärtää peruna-alan mahdollisuuksia. Hän on selvittänyt laadukkaan perunan tuotannon edellytykset. Hän käyttää ajankohtaisia ja ammattimaisia tiedonlähteitä. Opiskelija on tutustunut useihin alan toimijoihin.
5: Opiskelija osaa arvioida peruna-alaa. Hän tunnistaa ja havainnollistaa hyvin laadukkaan perunan tuotannon edellytykset. Hänen käyttämänsä lähdemateriaali on ajankohtaista, monipuolista ja harkittua. Opiskelija on löytänyt ratkaisuja myös yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.
Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä