Opetussuunnitelmat

Opetussuunnitelma
Osaamisalueet
Arviointikehikko
Tietoa koulutuksesta
Ryhmä(t)
MAA23SP
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Ei käytössä
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Pienryhmä(t)
Ei käytössä

Arviointiasteikko
0-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Terve ja hyvinvoiva märehtijä -video ryhmätoteutuksena 4 op (arviointi 1-5)
Arvosanassa huomioidaan itse- ja vertaisarviointi

Ruokinnan suunnittelu 1 op (arviointi 1-5)

Yksilöllisen osaamisen osoittaminen monivalintatentillä, arviointi (Arviointi hyl-hyv)

Opetusmenetelmät
Lähiopetus, videointitehtävä, laskentatehtävä, monivalintatentti

Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukainen. Kontaktiopetuksen ajankohdat ilmoitetaan Moodlesta. Lähiopetus.

Oppimisympäristöt
Ei käytössä

Opetusmateriaali
Ilmoitetaan Moodlessa

Lisätietoja opiskelijoille
Ryhmätyöskentely. Opiskelijaryhmä hakee itselleen navetan/lampolan videotehtävää varten.

Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Sovitaan erikseen opettajan kanssa

Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opiskelijaryhmä etsii itselleen yhteistyökumppaniksi maatilayrityksen, jota voi käyttää oppimisympäristönä

Tenttien ajankohdat
Kurssin lopuksi jokaisen opiskelijan on suoritettava hyväksytysti monivalintatentti Moodlessa. Tenttitulos ei vaikuta opintojakson kokonaisarvosanaan.

Kv-yhteydet
Ei käytössä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä

Sisällön jaksotus
Ei käytössä

Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tunnistaa ruoansulatuselimistön osia ja määrittelee niiden tehtäviä
Opiskelija perehtyy maidontuotannon ja lisääntymisen fysiologiaan
Opiskelija pystyy avustettuna laskemaan ja suunnittelemaan eläinlajin rehustuksen
3-4:
5:

Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä

Tiedot haettu 2.6.2024 18:56:33