Opetussuunnitelmat
MAA23SP
Ei käytössä
0-5
Suomi
Ei käytössä
Titta Järveläinen
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Terve ja hyvinvoiva märehtijä -video ryhmätoteutuksena 4 op (arviointi 1-5)
Arvosanassa huomioidaan itse- ja vertaisarviointi
Ruokinnan suunnittelu 1 op (arviointi 1-5)
Yksilöllisen osaamisen osoittaminen monivalintatentillä, arviointi (Arviointi hyl-hyv)
Opetusmenetelmät
Lähiopetus, videointitehtävä, laskentatehtävä, monivalintatentti
Aika ja paikka
Lukujärjestyksen mukainen. Kontaktiopetuksen ajankohdat ilmoitetaan Moodlesta. Lähiopetus.
Oppimisympäristöt
Ei käytössä
Opetusmateriaali
Ilmoitetaan Moodlessa
Lisätietoja opiskelijoille
Ryhmätyöskentely. Opiskelijaryhmä hakee itselleen navetan/lampolan videotehtävää varten.
Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Sovitaan erikseen opettajan kanssa
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opiskelijaryhmä etsii itselleen yhteistyökumppaniksi maatilayrityksen, jota voi käyttää oppimisympäristönä
Tenttien ajankohdat
Kurssin lopuksi jokaisen opiskelijan on suoritettava hyväksytysti monivalintatentti Moodlessa. Tenttitulos ei vaikuta opintojakson kokonaisarvosanaan.
Kv-yhteydet
Ei käytössä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä
Sisällön jaksotus
Ei käytössä
Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tunnistaa ruoansulatuselimistön osia ja määrittelee niiden tehtäviä
Opiskelija perehtyy maidontuotannon ja lisääntymisen fysiologiaan
Opiskelija pystyy avustettuna laskemaan ja suunnittelemaan eläinlajin rehustuksen
3-4:
5:
Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä