Curricula

Curriculum Table
Competences
Assessment Framework
General Information
Ryhmä(t)
MAA24KM
Paikkoja
Ei käytössä
Arviointiasteikko
0-5
Opetuskieli
Suomi
Opintojakson tyyppi
Avoin amk, Verkko-opinto, Luonnonvara-ala, Kestävä kehitys
Vastuuopettaja
Titta Järveläinen
Toteutustapa
T&k-osuus: 0.00 op
Virtuaaliosuus: 0.00 op
Lähiopetus: 5 op
Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen
Pienryhmä(t)
Avoin AMK, Tutkinto-opiskelijat

Arviointiasteikko
0-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Terve ja hyvinvoiva märehtijä -video ryhmätoteutuksena 4 op (arviointi 1-5)
Arvosanassa huomioidaan itse- ja vertaisarviointi

Ruokinnan suunnittelu 1 op (arviointi 1-5)

Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt, videointi, tentti. Opetus toteutetaan monimuotoryhmälle etäopetuksena.

Aika ja paikka
Etätoteutus, lukujärjestyksen mukainen. Luentojen ajankohdat ilmoitetaan Moodlesta.

Oppimisympäristöt
Ei käytössä

Opetusmateriaali
Ilmoitetaan Moodlessa

Lisätietoja opiskelijoille
Ryhmätyöskentely. Opiskelijaryhmä hakee itselleen navetan/lampolan videointia varten.

Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat
Sovitaan erikseen opettajan kanssa

Opettaja(t)
Hanna Laurell, Titta Järveläinen

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opiskelijaryhmä etsii itselleen yhteistyökumppaniksi maatilayrityksen, jota voi käyttää oppimisympäristönä

Tenttien ajankohdat
Kurssin aikana yksilöllistä osaamista mittaava tentti/tentit

Kv-yhteydet
Ei käytössä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ei käytössä

Sisällön jaksotus
Ei käytössä

Arviointikriteerit hyväksytty
1-2: Opiskelija tunnistaa ruoansulatuselimistön osia ja määrittelee niiden tehtäviä
Opiskelija perehtyy maidontuotannon ja lisääntymisen fysiologiaan
Opiskelija pystyy avustettuna laskemaan ja suunnittelemaan eläinlajin rehustuksen
3-4:
5:

Arviointikriteerit hylätty
Ei käytössä

2.6.2024 18:56:33