Pohjoinen vastuullinen ruoka
Aika: 5.11.2021 kello 8.30–10.00
Paikka: Webinaari
Tervetuloa mukaan Oulun ammattikorkeakoulun Yhdessä muutamme maailmaa -webinaariin! Jakson teemana on Pohjoinen vastuullinen ruoka. Mitä vastuullisuus tarkoittaa ruoantuotannossa ja miten kuluttajille taataan turvallinen ruoka? Miten teknologiaa, kuten painettavaa älyä, voidaan hyödyntää elintarviketeollisuudessa ja miten huippukokki Sami Garam arvelee tulevaisuuden muuttavan ruokalautasemme sisältöä? Maksuttomassa webinaarissa kuulemme mielenkiintoisia ajatuksia asiantuntijoilta näistä aiheista.
Ohjelma
Avaus |
Paneelikeskustelu: Ruoan turvallisuus ja jäljitettävyys |
Paneelikeskustelu: Ruokainnovaatiot Pohjois-Pohjanmaalla |
Mitä syömme tulevaisuudessa? |
Sami Garam
Sami Garam on työskennellyt useissa helsinkiläisissä ravintoloissa kokkina ja keittiömestarina. Hänet tunnetaan myös muun muassa kirjailijana, tv-kasvona, ruokatoimittajana ja kolumnistina. Hänen ruokafilosofianaan on tuoda ruoka lähelle syöjän sydäntä. Kuva: Kasper GaramJuontajat