« Takaisin koulutuslistaan

OsaOppi VII - Oppiminen Online-joukkuekisa (avoin joukkue)

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto:2 op
Koulutusaika:17.8.2022 - 16.12.2022
Hakuaika: 25.5.2022 - 17.8.2022 31.8.2022 (jatkettu)
Hinta:maksuton
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Oppiminen Online on suosittu ja palkittu digipedagogisen osaamisen kehittämisohjelma, joka on kehitetty erityisesti opettajille ja ohjaajille. Koulutuksessa syvennyt digipedagogiikan uusimpiin oppimisratkaisuihin ja digitaalisten osaamismerkkien avulla. Voit kehittää osaamistasi seuraavista teemoista omien tarpeidesi mukaisesti: 

  • Opetuksen digitaaliset ratkaisut 
  • Digitaaliset resurssit ja oppimateriaalit  
  • Ohjaus ja vuorovaikutus digitaalisilla työvälineillä 
  • Arvioinnin tukeminen digitaalisesti 
  • Digitaaliset työkalut tiimiopettajuuden ja –osaamisen edistäjinä 

Hektisen opetus- ja ohjaustyön arjessa oman osaamisen kehittäminen voi tuntua työläältä ja siltä, että sille ei riitä laisinkaan aikaa. Osaamismerkkien avulla digipedagogisen osaamisen kehittäminen on helppo palastella pienempiin helposti haltuun otettaviin osasiin, joille ajanvaraaminen omasta kalenterista on mahdollista. 

Haluatko sinäkin kehittää digipedagogisia taitojasi leikkimielisen kisailun varjolla? 

Koulutus on rakennettu motivoivaksi ja leikkimieliseksi kisailuksi, jossa 10-20 henkilön joukkueet ottavat toisistaan mittaa siinä, mikä joukkue saa kerättyä eniten osaamismerkkejä. Leikkimielinen kisailu motivoi ja joukkueen kanssa osaamismerkkien kerääminen mahdollistaa yhteisen sparrailun. 

Etsimme osallistujia perusasteen, toisen asteen ja vapaan sivistystyön opetus-, ohjaus- ja tukihenkilöstöstä. Koulutukseen voivat ilmoittautua kaikki digiosaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet taustaorganisaatiosta riippumatta. Voit tulla mukaan millä tahansa digitaitotasolla ja huolimatta siitä, oletko aiemmin jo hakenut ja saanut Oppiminen Online - osaamismerkkejä. Suorituksiksi lasketaan myös kevään 2022 aikana itsenäisesti saavutetut merkit.  

Järjestämme osallistujille yhteisen aloitusstartin 8.9.2022 klo 14-16 sekä ohjaus- ja sparrailutapaamisia pitkin syksyä. Kisajoukkueita tsempataan suljetussa yhteisessä ryhmässä Facebookissa sekä avoimissa verkkosessioissa. Osaamismerkkihakemuksista annetaan palautetta ja tarvittaessa ohjausta yksilöllisesti.  

Joukkueiden etenemistä seurataan Oppiminen Online -sivustolla. Kisa käynnistyy elokuussa 2022 ja kisasuorituksia voi tehdä 12.12.2022 saakka. Voittajajoukkue julistetaan 16.12.2022. Osaamista voi täydentää kisan jälkeen merkkejä suorittamalla 31.5.2023 saakka. 
 

Ilmoittaudu mukaan 31.8.2022 mennessä. Saat tarkempia ohjeita osallistumisesta ja tulevista verkkotapaamisista sähköpostiisi syyskuun alussa. 

Lue osallistujamme kokemuksia digitaitojen kehittämisestä osaamismerkkien avulla täältä.

Opetusmateriaali

Kaikki koulutuksen materiaali ja osaamismerkit löytyvät sivustolta: http://www.oppiminenonline.com/osaamismerkinhakemuslinkit/. Ohje itsenäiseen työskentelyyn löytyy täältä: http://www.oppiminenonline.com/ohje-itsenaiseen-tyoskentelyyn/. Liity myös mukaan Oppiminen online -Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/oppiminenonline/.

Hannalta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) voit kysyä vinkkejä itsenäiseen opiskeluun ja osaamismerkkien hakemiseen.

Kohderyhmä

Ammatillisen koulutuksen, vapaan sivistystyön, lukioiden ja perusopetuksen opetus-, ohjaus- ja tukihenkilöstö.

Kouluttaja(t)

Oamkin, Hamkin ja Tavastian digiasiantuntijat

Yhteystiedot

Projektisuunnittelija, Liiketoiminnan kehitys
050 3407144

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja osallistujalle maksuton.